TR
Facebook Twitter Instagram
arrow bottom

FRANSCHISE BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN AŞAĞI KAYDIR

Bugün Boşnak Börekçi ailesi, şubelerinde, annelerimizin lezzetli ellerinden çıkan taptaze ürünleri doğallıkla birleştiriyor. Şubelerindeki ev sıcaklığı ve artan kaliteli hizmetinin beraberinde her anlamda gelişmeyi hedef alan işletme profili ile ürünlerini müşterilerine sunuyor. Gün geçtikçe artan ilgi ve talepler doğrultusunda 50'ye yakın şubeye ulaşan ve lezzet kalitesinden ödün vermeyen, mutfağının tamamını annelerin oluşturduğu lezzet ekibiyle müşterilerine ‘’her gün taze ve dogal’’ tatlar sunmaya devam ediyor.

arrow bottom

FRANSCHISE BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN AŞAĞI KAYDIR

Boşnak Börekçi Ailesine Katılmanız İçin 5 Neden

Boşnak Börekçi
her gün daha çok büyüyor! 

Boşnak Börekçi kurulduğu ilk günden bu yana sektöründe her anlamda hızla büyüyen ve gelişen bir imaja sahiptir. Hem kurumsal hem de sosyal platformlarda kendine ait bir imaj oluşturmuş büyük bir ailedir. Dijital medyayı çok iyi kullanan Boşnak Börekçi, hedeflemiş olduğu kitleye Facebook, Instagram ve Twitter üzerinden her gün daha çok ulaşarak büyümeye devam ediyor.

BOŞNAK BÖREKÇİ’nin
profesyonel bir kadrosu var!

Fırınından, şubedeki servis personeline varıncaya kadar her aşamasında profesyonel bir ekiple çalışır ve markanın gelişiminde profesyonel adımlarla ilerler. Franchise öncesi ve sonrası süreçte desteğini sürdürür.

BOŞNAK BÖREKÇİ
taze ürünler üretiyor!

Boşnak Börekçi ürünlerinde tazelik ve doğallığı birinci sıraya koyuyor. Geniş ürün gamında yer alan tüm lezzetlerde önceliği günlük üretimdir. Annelerin ellerinden çıkan geleneksel Boşnak lezzetleri ve diğer ürünlerinde şubelerinin bulunduğu lokasyonlara en taze, günlük ürünlerini güçlü bir servis ağı ile ulaştırıyor.

BOŞNAK BÖREKÇİ
eğitim desteği sunuyor!

Boşnak Börekçi, franchise olarak bünyesine katılan iş ortaklarına hem teknik beceriler açısından hem de müşteri ilişkileri açısından şube açıldıktan sonra 15 gün boyunca eğitim ve destek sağlar. Boşnak Börekçi, hem iş yönetiminde hem de iş kültüründe nasıl ilerlediğini yeni şubedeki iş ortaklarına aktarır.

BOŞNAK BÖREKÇİ
pazarlama desteği veriyor!

Sektörün akışını iyi gözlemleyip aynı zamanda markamızın ruhunu çok iyi analiz eden, bizleri sosyal medyada, outdoor’da ve diğer tüm pazarlama alanlarında en iyi şekilde temsil edecek reklam anlaşmaları sağlıyoruz. Sürekli olarak sizin için en iyisini araştırıp her anlamda sizi desteklemeye devam ediyoruz.

Bir kültürün lezzete
yansıması

Bosna Hersek’in sınırlarına sığmayan, annelerin kızlarına bir miras olarak taşıdıkları; bugün hepimizin bildiği ve çok sevdiği bir lezzettir Boşnak Böreği. Boşnak kültüründe özellikle Perşembe ve Pazar akşamlarını taçlandıran bu lezzetin geçmişten günümüze uzanan bir lezzet serüveni vardır. Boşnaklar’da bu serüven, ailemizi ve sevdiklerimizi bir araya getiren akşam yemeklerinde, bayram sabahlarında ve misafir sofralarında tadını doğallıktan alan birleştirici bir gelenek haline gelmiştir. Boşnak Böreği samimiyettir, paylaşmaktır ve doğallıktır.Yapılışından, servis şekline kadar hepsinin bir hikayesi vardır.

Bir kültürün lezzete
yansıması

Geleneksel aile yapısı ve sıcaklığından beslenerek yola çıkan Boşnak Börekçi, hızla büyüyen yapısında yönetimin 2. kuşağa geçmesiyle 30 yılı aşkın bir serüven haline dönüştü. Gün geçtikçe artan ilgi ve talepler doğrultusunda 50'ye yakın şubeye ulaşan ve lezzet kalitesinden ödün vermeyen, mutfağının tamamını annelerin oluşturduğu lezzet ekibiyle müşterilerine ‘’her gün taze ve dogal’’ tatlar sunmaya devam ediyor.

9 ADIMDA

AİLEMİZE KATILIN

basvuru

1 BAŞVURU Kapat

Franchise adayları başvuru taleplerini web sitesi üzerinden online olarak ya da telefonla gerçekleştirebilirler. Ilk başvuru ardından adaylar yüzyüze ve detaylı görüşme için genel merkezimize davet edilirler.

sunum

2 SUNUM Kapat

Yüzyüze yapılan görüşmenin ardından franchise adayları şube açacakları lokasyonla ilgili fizibilite çalışması yaparlar. Yaptıkları fizibilite çalışmasının ardından kendilerini tanıtmak, lokasyon koşullarını aktarmak, iş plan ve yönetimlerini anlatmak için yönetim ekibiyle görüşme sağlarlar.

lokasyon

3 LOKASYON ANALİZİ Kapat

Fizibilite çalışmalarının ardından Boşnak Börekçi yöneticileri yeni şubenin açılmak istendiği lokasyona gider ve markanın ruhuyla uyumlu olup olmadığına, hedef kitle ve satış için uygun olup olmadığına bakarlar.

sozlesme

4SÖZLESME ORTAKLIĞIKapat

Lokasyon analizi de yapıldıktan sonra yeni iş ortağı ile sözleşme yapılır ve Franchise süreci karşılıklı olarak resmen başlamış olur. Franchise bedeli Durak Konsepti için 40, Cafe Konsepti için 60, Restaurant Konsepti için 80 bin Türk Lirasi’dir ve markanın yapısına uygun olarak ilerletilen tasarım süreci de bu fiyata dahildir.

tasarım

5İÇ VE DIŞ MEKAN TASARIMIKapat

Yeni şube için yerin uygun görülmesi ve sözleşmenin de yapılmasından sonra mekanın iç ve dış tasarım süreci başlar. Bu süreçte ihtiyaç duyulan mutfak ve tezgah kurulumu, mekan içindeki ve dışındaki kurumsal materyallerin temin edilmesi gibi süreçler yer almaktadır. Bu süreç Boşnak Börekçi tarafından yönetilir ve tasarım için ekstra ücret talep edilmez.

anahtar

6ANAHTAR TESLİM Kapat

Açılacak yeni şubenin iç ve dış tasarım süreci 30 ile 45 gün sürmektedir. Bu sürede mekan her şeyiyle hazır olduktan sonra yeni şubenin anahtar teslimi yapılır.

egitim

7 EĞİTİM VE DESTEK Kapat

Marka ürün ve yapısıyla ilgili personeller bilgilendirilir. çalışma prensibi ve kullanılan ürünler tanıtılır. Pişirme, sunum ve servis detayları personele aktarılır. Günlük işleyiş yapısıyla ve müşteri ilişkileri ile ilgili detaylar personele ve franchisera aktarılır. Şube açılışına özel eğitim desteği 15 gün sürmektedir.

organizasyon

8 TANITIM VE PR Kapat

Boşnak Börekçi ailesi olarak hızla büyüyen yapımızı anlaşmalı grafik ve reklam ajansimiz ile birlikte sosyal medya platformlarindaki resmi hesaplarimizdan yapmış olduğumuz aylık çalışmalar, outdoor afiş ve billboard çalışmalarıyla destekliyoruz. Yeni açılacak şubelerle ilgili sosyal medyadan durağan ya da hareketli post paylaşımı ile duyurular yapıyor, insanların açılıştan haberdar olunmasını sağlıyoruz.

organizasyon

9 AÇILIŞ ORGANİZASYONU Kapat

Boşnak Börekçi operasyon ekibi şubeyi açılış için hazır konuma getirdikten sonra şube açılışında kullanılacak basılı ürün, süslemeler, marka ile ilgili çeşitli emtiyalar yine Boşnak Börekçi tarafından açılış için şubeye getirilir.

MAGAZA KONSEPTLERI

30 ile 60 metrekare arasındaki büyüklükte açılmak istenen şubeler için geçerli konseptimizdir. Take away sistemi geçerlidir. Ürün olarak börek ve sandviç çeşitlerinin ağırlıklı olduğu, take away sistemiyle uyumlu olarak paket içerisindeki ürünleri de satın alabileceğini bir sistemi vardır. Genellikle AVM, duraklar ya da iş ve kurumsal merkezlerin yakın lokasyonlarinda değerlendirilir.

  • 30 – 60 m²
  • Take away sistemı
  • Paketli ürünler için uygun

 

Durak Konsepti Boşnak Börekçi 4
Durak Konsepti Boşnak Börekçi 5
Durak Konsepti Boşnak Börekçi 6

60 ile 120 metrekare arasındaki büyüklükte açılmak istenen şubeler için geçerli konseptimizdir. Profiterol, ekler ve diğer pasta çeşitleri ve kahve ile desteklenen bu şube konseptindeki

  • 60 – 120 m²
  • Rahat oturma alanları
  • Kafe sistemı
  • Geniş ürün gamı

 

Cafe Konsepti Boşnak Börekçi 1
Cafe Konsepti Boşnak Börekçi 2
Cafe Konsepti Boşnak Börekçi 3

120 metrekare ve üzeri büyüklükte açılmak istenen şubeler için geçerli konseptimizdir. Bu konseptimizde de oluşturulan mekânlarda iç ve dış detaylarda şıklık ve geleneksel çizgi on plandadır. Bahçe ve otopark alanını da kapsayan restoran konseptinde dünya mutfağından yemeklerle hizmet sunulmaktadır. Tüm konseptlerde olduğu gibi bu konseptimiz de işlek caddeler, şehir merkezleri, uğrak mekânlar ile yakınlık göstermelidir.

  • 120 m² ve üzeri
  • Bahçe
  • Otopark
  • Geniş ürün gami ve Dünya Mutfagi
  • Restoran sistemi 

  

Restauran Konsepti Boşnak Börekçi 7
Restauran Konsepti Boşnak Börekçi 8
Restauran Konsepti Boşnak Börekçi 9
HEMEN FRANCHISE BAŞVURUSU YAP
Teşekkürler

TEŞEKKÜRLER!

Başvurunuz alındı,
En kısa zamanda dönüş yapacağız.