TR
Facebook Twitter Instagram
BOŞNAK BÖREKÇİ İLE HER GÜN DAHA İYİSİ
12.22.2020

BOŞNAK BÖREKÇİ İLE HER GÜN DAHA İYİSİ

Geleneksel lezzetlerin en özel adresi Boşnak Börekçi profesyonel ekibi ve sektördeki tecrübesi ile başarılara imza atmaya devam ediyor.

 

Türkiye’nin dört bir yanında geleneksel Boşnak lezzetlerini insanlarla buluşturan Boşnak Börekçi sektörde sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor. “Annelerin ellerinden enfes lezzetler” sloganını benimsemiş ve her geçen yıl marka değerini geliştirmek adına adımlar atmış olan marka için hijyen ve insan sağlığı her zaman ön planda.  Gerek ham maddesi gerek ürün kalitesi ile marka duruşundan ödün vermeden en taze ve en güvenilir tatları ile gıda sektöründe zirve konumunu koruyor.

 

BOŞNAK BÖREKÇİ AİLESİNE TEBRİK PLAKETİ

 

“Boşnak Börekçi için ailesine katılan yeni girişimciler sadece iş ortağı değil aynı zamanda aile üyesidir” kuralını benimsemiş olan marka, bünyesinde bulunan işletmecilerine marka değerini her geçen yıl geliştirdikleri ve yüksek performans satışları için ödüllendiriyor.  Kurumsal bir çatı altında işini aşkla yapan bir ekip ile birlikte Boşnak Börekçi marka kimliğini adım adım zirveye taşımaya devam ediyor.

 

ÖNCEKİ HABER
SONRAKİ HABER

Paylaş

fbpaylaş twitterpaylas
Teşekkürler

TEŞEKKÜRLER!

Başvurunuz alındı,
En kısa zamanda dönüş yapacağız.