Lütfen bekleyin 5 saniye içinde bu pencere kapanacaktır. Yada kapatmak için çarpıya basınız.

FRANCHISE SİSTEMİMİZ

Franchising sistemimiz hakkında detaylı bilgiler

FRANCHISING

FRANCHISING
BOŞNAK BÖREKÇİ,

Marmara Bölgesi’nde, markasının kuruluşundan günümüze kadarki sürede oluşturmuş olduğu politika ve hedeflere sadık kalarak ilerlediği yolda, lezzet zincirine dahil olmak isteyen yatırımcılara sağladığı franchising ile büyümeye devam ediyor.

Boşnak Börekçi, her yeni günde şubelerinin bulunduğu lokasyonlara en taze, günlük ürünlerini servis ağı ile ulaştırarak ürün kalitesinden ödün vermemeyi amaçlar.
FRANCHISE ÖNCESİ SÜREÇ
Ar-Ge Süreci

Boşnak Börekçi’ye yapılan başvuruda ilk aşamada açılmak istenen yeni şubenin yeri Boşnak Börekçi uzmanları tarafından incelenir. Karlılık ve büyüme oranı gibi durumlar da göz önünde bulundurularak analizler yapılır ve konumun uygun olup olmadığına karar verilir.

İç ve Dış Mekan Tasarımı

Yeni şube için yerin uygun görülmesinden sonra mekanın tasarım süreci başlar. Bu süreç Boşnak Börekçi tarafından yönetilip, mekana uygun tasarım modellemeleri karşı taraftan hiçbir ücret talep edilmeden hazırlanır.

45 Günde Anahtar Teslim

Boşnak Börekçi mimarları tarafından hazırlanan şube 35-40 günde teslim edilir. Tüm süreci yöneten Boşnak Börekçi bu süreçten kar payı almaz.

FRANCHISE SONRASI SÜREÇ
İlk 15 Gün Birlikte Yönetim

Boşnak Börekçi şube açıldıktan sonra ilk 15 gün işleyişi göstermek, Boşnak Börekçi aile ruhunu aktarmak adına yeni bayi yönetiminde faal olur.

Taze ve Günlük Gönderim

Boşnak Börekçi, her yeni günde şubelerinin bulunduğu lokasyonlara en taze, günlük ürünlerini servis ağı ile ulaştırarak ürün kalitesinden ödün vermemeyi amaçlar.